Просте і зручне приготування випічки з допомогою 12 програм:
Основна (Basic) Для білого і змішаного хліба з білої або житнього борошна. Хліб має щільну консистенцію. Можна надати хлібу коричневий колір, скориставшись функцією Колір (Colour).
Французька випічка (French) Для легкого хліба з борошна тонкого помелу. Французький хліб вимагає дотримання особливого режиму часу і температури для отримання чудової коричневої хрусткої скоринки. Не підходить для рецептів, що містять вершкове масло, маргарин і молоко.
З цілісної муки (Whole wheat) Хліб з цілісної муки - це дріжджовий хліб з використанням значної порції цільного пшеничного борошна (50% і більше). Такий хліб поживніший, тому борошно молота з ядра пшеничного зерна (включаючи висівки і паростки). Використання цілісної муки надає хлібу коричневий або темно-коричневий колір, цей хліб корисніше для здоров'я, ніж звичайний хліб, а також більш ароматний.
Швидке (Quick) Розмір буханки і час затримки випічки не регулюються. Заміс, підйом тіста, випічка буханця протягом меншого часу, ніж при виконанні програми «Basic bread». Проте хліб, спечений при використанні даної установки, зазвичай менший за розміром і має щільний м'якуш.
Солодке (Sweet) Налаштування програми дозволяють випікати хліб з високим вмістом цукру, жирів і білків. Такий хліб буде мати коричневу скоринку. Довга фаза замісу робить хліб пишним і повітряним.
Ультра-швидкий (Ultra fast) Не можна встановлювати затримку часу. Заміс, підйом тіста, випічка за дуже короткий період часу. Такий хліб буде менше за розміром і щільніше, ніж хліб, виготовлений за програмою Quick.
Без рослинного білка (Gluten free) Хліб без рослинного білка (глютену) має унікальні компоненти. Хоча цей хліб відноситься до категорії “дріжджових хлібів,” його тісто в цілому більш вологе більше схожий на млинцеве тісто. Важливо не перетримати таке тісто і вчасно зупинити заміс. Таке тісто піднімається тільки раз, і час випікання збільшено за рахунок підвищеної вологості тіста. Всі добавки кладіть в тісто на самому початку замісу разом з іншими інгредієнтами.
Тісто (Dough) Налаштування кольору і розміру буханки не застосовуються. Заміс, підйом тіста, але без випікання. Тісто виймається і використовується для випікання булочок, піци, пропареного хліба і т. п.
Джем (Jam) Налаштування кольору, розміру буханки і затримки часу не застосовуються. Відразу, натисніть кнопку START/STOP для початку програми. В хлібопічці Ви можете приготувати чудовий джем і конфотюр! Лопать буде замішувати інгредієнти впродовж всього процесу приготування джему або конфітюру - відмінне доповнення до хліба.
Тістечко (Cake) Заміс, підйом і випічка, але підйом за допомогою соди або пекарського порошку.
Сендвіч (Sandwich) Заміс, підйом і випічка легкого хліба з тонкою скоринкою.
Випічка (Bake) Налаштування розміру буханки і затримки часу не застосовуються, але час програми можна змінювати натисканням кнопки “TIME”or “TIME-”. Натисканням один раз Ви збільшуєте або зменшуєте час приготування на 1 хвилину. Час можна регулювати від 10 до 60 хвилин. Можна застосовувати цю програму для додаткового випікання хліба, який недостатньо пропікся, без замісу і підйому тесту.
• Макс. споживана потужність: 800 Вт • Вага випічки: 900-1200 г • Кількість програм: 12
Загальні
Відкладений старт
так
Вага
6.1 кг
Варіанти кольору скоринки
світла
Вибір кольору скориночки
так
Вибір розміру хліба
так
Виробник
Gorenje
Габарити
27.6 х 26.5 х 42.7 см
Гарантія, міс
24
Дисплей
так
Колір
чорний
Комплектация
мірний стакан
Країна виробництва
Китай
Максимальна вага випічки
1200 г
Модель
BM 1200 BK
Особливості
автовимкнення
Підтримка температури
так
Потужність
800 Вт
Програми
джем
Форма для випічки хліба
прямокутна
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.